De Toekomst van Katwijk

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Is dat genoeg voor Katwijk? Wat vind jij nu écht belangrijk voor de toekomst van Katwijk en hoe kunnen we dat met elkaar mogelijk maken? Wij willen je uitdagen om vooruit te kijken. Want samen maken we nu keuzes waardoor Katwijk in de toekomst nog beter wordt. Wat zijn de kwaliteiten van Katwijk? En welke rol speelt de gemeente in de toekomst van Katwijk? Deze vragen gaan we samen beantwoorden zodat we gezamenlijk werken aan een mooier en beter Katwijk.


 

 

Denk je met ons mee? 

Vanaf 2017 werken we samen met  jou, inwoners, ondernemers en organisaties aan de toekomst van Katwijk. Wij vinden het namelijk belangrijk te weten wat voor jou de kansen en uitdagingen voor Katwijk zijn. Jij vormt immers Katwijk, letterlijk en figuurlijk. Je wordt steeds weer betrokken bij het proces, bijvoorbeeld omdat we de gemeente willen trekken met de Katwijkse Karavaan om je te bevragen hoe je de toekomst van Katwijk ziet. 

Deel jouw mening

Ook via diverse social media ga je de oproep tot meedenken tegenkomen. Wij willen je vragen om jouw mening over bijvoorbeeld de groenvoorziening, het woningaanbod, de bereikbaarheid en recreatiemogelijkheden van Katwijk te delen. Niet alleen met de gemeente, maar vooral ook met elkaar. Want zo werken we aan een goede leefomgeving van Katwijk, die samen tot stand komt, omdat iedereen een steentje bij wil dragen. Zo geven we Katwijk samen vorm.

De omgevingsvisie staat online

Ontdek hem hier

 

 

 

Input

{"tabBasic":{"type":"comments","title":"Input","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"148091"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"147714"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}